Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 4203g1850kcal21g269g25.2g138.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3002g11707kcal0g2941.9g0g0g
Suklaa tumma 1801g9303kcal70.2g959.3g558.4g95.5g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton270g57kcal0.8g4.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18912g45835kcal184g8349g1167.2g469g
Valittu annoskoko9456g22917kcal92g4174.5g583.6g234.5g
Annoskoko puolitettuna4728g11459kcal46g2087.3g291.8g117.3g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914