Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4800g3637kcal89.8g740.2g9.6g48g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g2400g3024kcal120g67.2g252g0g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto1200g3960kcal324g0g288g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18928g21982kcal1106.2g1740g1104.8g139.6g
Valittu annoskoko9464g10991kcal553.1g870g552.4g69.8g
Annoskoko puolitettuna4732g5496kcal276.6g435g276.2g34.9g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314