Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g2331g6597kcal107.2g731.9g352g128.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1399g284kcal8.4g53.1g4.2g19.6g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g1399g2448kcal349.7g7g125.9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow932g1678kcal5.6g53.1g158.5g0g
Pesto Rosso, Barilla466g1539kcal18.6g55.9g137.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2331g466kcal14g88.6g7g32.6g
Basilika, tuore140g56kcal4.3g7g1.1g5.5g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g466g1352kcal153.8g0g79.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18928g28838kcal1323.2g1993.2g1731g371.8g
Valittu annoskoko9464g14419kcal661.6g996.6g865.5g185.9g
Annoskoko puolitettuna4732g7210kcal330.8g498.3g432.8g93g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058