Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 800g2745kcal81.5g560g9.6g28g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste400g1440kcal116g6.8g112g0g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)1600g4400kcal256g16g368g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1200g168kcal22.8g4.8g6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 800g278kcal36.6g15.4g2.4g19.8g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1600g729kcal48g76.8g24g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste800g2880kcal232g13.6g224g0g
Basilika, tuore 104g28kcal3.2g1.1g0.8g1.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 240g476kcal3.3g4.3g48g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18928g40405kcal1837.8g1409.2g3070.8g120.2g
Valittu annoskoko9464g20203kcal918.9g704.6g1535.4g60.1g
Annoskoko puolitettuna4732g10101kcal459.5g352.3g767.7g30.1g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.4g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100