Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3240g684kcal38.9g110.2g6.5g68g
Porkkana, keskikokoinen 65g468g131kcal2.8g27.8g0.9g11.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2880g6553kcal547.2g0g489.6g0g
Sipuli 1080g327kcal13.5g51.8g2.2g18.4g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18936g15388kcal1204.8g379.6g998.4g196.2g
Valittu annoskoko9468g7694kcal602.4g189.8g499.2g98.1g
Annoskoko puolitettuna4734g3847kcal301.2g94.9g249.6g49.1g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704