Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1439g2446kcal287.8g0g143.9g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkokaali keräkaali 3597g999kcal42.8g146g7.2g75.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)40g111kcal3.7g7.1g7.5g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow47g122kcal4.7g4.7g9.4g0.7g
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Vesi3597g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18936g7813kcal696.4g402.4g339.2g184.2g
Valittu annoskoko9468g3907kcal348.2g201.2g169.6g92.1g
Annoskoko puolitettuna4734g1953kcal174.1g100.6g84.8g46.1g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648