Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 90g795kcal0g0g89.9g0g
Naudan Sisäpaisti4496g4945kcal989.1g4.5g134.9g0g
Sipuli (kuorittu)719g194kcal9.4g34.5g1.4g12.2g
Chili paprika punainen405g162kcal8.1g36.4g0g0g
Sokeri 45g183kcal0g44.9g0g0g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 45g144kcal6.7g8.2g5.8g16.8g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g3597g1295kcal64.7g230.2g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18936g15436kcal2156g717.4g485.6g58g
Valittu annoskoko9468g7718kcal1078g358.7g242.8g29g
Annoskoko puolitettuna4734g3859kcal539g179.4g121.4g14.5g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729