Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi1602g7208kcal104.1g961.1g336.4g49.7g
Voi 801g5810kcal9.5g3.2g651.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl2136g7262kcal42.7g64.1g747.5g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g4272g7262kcal307.5g683.4g363.1g0g
Sokeri 256g1040kcal0g256g0g0g
Vesi320g0kcal0g0g0g0g
Liivate 85g298kcal73.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18944g57758kcal1074g3935.6g4196.4g99.4g
Valittu annoskoko9472g28879kcal537g1967.8g2098.2g49.7g
Annoskoko puolitettuna4736g14440kcal268.5g983.9g1049.1g24.9g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626