Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 160g528kcal0.8g129.2g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 799g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Hapankaali 3197g899kcal34.2g137.5g6.1g65.5g
Vesi, vesijohtovesi 1599g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste1599g400kcal14.4g76.7g4.8g46.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1599g2222kcal303.7g0g111.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g719kcal0g0g79.9g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18944g10221kcal731.6g797.2g413.4g267.8g
Valittu annoskoko9472g5111kcal365.8g398.6g206.7g133.9g
Annoskoko puolitettuna4736g2555kcal182.9g199.3g103.4g67g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417