Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3977g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 398g296kcal52.2g4.4g1.6g27.4g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )135g1213kcal0g0g133.8g0g
Suola, annos 3g56g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 771g2345kcal67.5g427.4g14.7g107.2g
Grahamjauho 1988g6520kcal210g1206.9g43.7g196.8g
Vehnäjauho puolikarkea 2147g7368kcal218.8g1503.1g25.8g75.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18944g35484kcal1097g6283.6g439.2g813.2g
Valittu annoskoko9472g17742kcal548.5g3141.8g219.6g406.6g
Annoskoko puolitettuna4736g8871kcal274.3g1570.9g109.8g203.3g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901