Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)155g102kcal23.2g0g1.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g172g58kcal0.3g12.2g0.5g3.1g
Kurkku, tuore86g8.6kcal0.5g1.5g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Tilli, tuore 43g13kcal1.6g0.4g0.3g0.9g
Ruokajogurtti Valio172g155kcal7.7g8.6g10.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton26g5.4kcal0.1g0.4g0g0g
Hunaja 17g57kcal0.1g13.9g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paahtoleipä, monivilja 180g455kcal13.8g78.8g7.3g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1896g1778kcal98.4g243.4g39.8g28g
Valittu annoskoko948g889kcal49.2g121.7g19.9g14g
Annoskoko puolitettuna474g445kcal24.6g60.9g10g7g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358