Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)322g515kcal61.1g0g29g0g
Punajuuri 215g82kcal2.1g14.8g0.4g5.4g
Kaali, valkokaali86g18kcal1g2.9g0.2g1.8g
Pavut,ruskeat suolaliemess73g73kcal5.2g10.9g0.9g15.8g
Peruna, keskikokoinen 60g129g77kcal1.9g16.7g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g6.4g58kcal0g0g6.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g54g11kcal0.3g2g0.2g0.8g
Chili paprika punainen2.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1896g1704kcal144.4g101.6g74.8g52.6g
Valittu annoskoko948g852kcal72.2g50.8g37.4g26.3g
Annoskoko puolitettuna474g426kcal36.1g25.4g18.7g13.2g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259