Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola44g70kcal3.5g1.8g5.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima88g341kcal25.4g0g26.2g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Paprika punainen 298g87kcal2.8g13.4g1.2g5.7g
Jauheliha, sika-nauta 350g775kcal61.3g0g59.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g105g168kcal8.4g4.2g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1897g3128kcal204.2g43.8g237g13.2g
Valittu annoskoko949g1564kcal102.1g21.9g118.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna474g782kcal51.1g11g59.3g3.3g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535