Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 81g25kcal1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha299g497kcal56.9g0g29.9g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g125g94kcal5.1g15.6g1g0g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Tomaatti 63g14kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g6.2g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Oliiviöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g313g1031kcal50g193.8g6.3g18.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1898g3527kcal228.2g438g93.8g45g
Valittu annoskoko949g1764kcal114.1g219g46.9g22.5g
Annoskoko puolitettuna474g882kcal57.1g109.5g23.5g11.3g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716