Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g120g865kcal0g0g96.1g0g
Sipuli (kuorittu)781g211kcal10.2g37.5g1.6g13.3g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)1370g206kcal27.4g13.7g1.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2403g601kcal31.2g100.9g4.8g0g
Katkarapu 2163g1479kcal312.3g0g23.8g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen60g24kcal1.2g5.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2403g7933kcal48.1g72.1g841.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18960g22897kcal879.8g498.4g1939g31.6g
Valittu annoskoko9480g11449kcal439.9g249.2g969.5g15.8g
Annoskoko puolitettuna4740g5724kcal220g124.6g484.8g7.9g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678