Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen800g206kcal7.2g36.8g3.2g16g
Kukkakaali 2240g539kcal40.5g49.3g6.7g51.5g
Parsakaali brokkoli 2200g771kcal101.6g42.9g6.6g55g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2000g2400kcal68g72g200g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g200g680kcal40g0g58g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)240g924kcal69.6g4.8g69.6g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g1600g4000kcal288g0g320g0g
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18960g21960kcal1233.8g415.6g1648.2g245g
Valittu annoskoko9480g10980kcal616.9g207.8g824.1g122.5g
Annoskoko puolitettuna4740g5490kcal308.5g103.9g412.1g61.3g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977