Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4000g5706kcal500g12g410g0g
Soijakastike 80g48kcal4.1g7.6g0.1g0g
Herkkusieni 1600g255kcal33.6g4.8g5.3g24g
Voi 1200g8705kcal14.3g4.8g975.6g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot1200g3480kcal168g12g312g0g
Ruohosipuli 200g45kcal2.8g3.4g1.2g4.8g
Oliiviöljy 1200g10612kcal0g0g1200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18960g57701kcal1445.6g89.2g5808.4g57.6g
Valittu annoskoko9480g28851kcal722.8g44.6g2904.2g28.8g
Annoskoko puolitettuna4740g14425kcal361.4g22.3g1452.1g14.4g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207