ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g9013g18476kcal1622.3g0g1351.9g0g
Fariinisokeri267g1084kcal0g266.8g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g200g641kcal2g156.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18960g40402kcal3248.6g846g2703.8g0g
Valittu annoskoko9480g20201kcal1624.3g423g1351.9g0g
Annoskoko puolitettuna4740g10101kcal812.2g211.5g676g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307