Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3375g1181kcal54g232.9g3.4g47.3g
Tomaattimehu Valio2250g450kcal22.5g90g0g0g
Kalaliemikuutio 25g75kcal2.5g8.4g3.5g0.3g
Sipuli 338g102kcal4.2g16.2g0.7g5.7g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g34g15kcal0.7g2.7g0.1g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)900g765kcal9g31.5g63g0g
Katkarapu 1215g831kcal175.4g0g13.4g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g1283g1218kcal102.6g179.5g9g102.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18972g9772kcal749g1137g231.8g314.6g
Valittu annoskoko9486g4886kcal374.5g568.5g115.9g157.3g
Annoskoko puolitettuna4743g2443kcal187.3g284.3g58g78.7g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378