Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g450g809kcal85.4g0g53.9g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)197g492kcal39.3g1g33.4g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g112g26kcal1.6g3.8g0.4g0g
Kalkkunaleike (Snellman)90g81kcal15.3g1.3g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1899g3012kcal299.6g16.4g191.2g1.4g
Valittu annoskoko950g1506kcal149.8g8.2g95.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna475g753kcal74.9g4.1g47.8g0.4g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398