Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 169g22kcal1.9g1.7g0.3g2g
Luumutomaatti pirkka, 83g113g23kcal0.7g4.3g0.3g6.8g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.2g
Kurkku 113g12kcal0.6g1.6g0.1g0.8g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g209g396kcal52.2g0g20.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g155g93kcal0.6g23.2g0.2g2.2g
Kananmuna, keitetty 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1899g1482kcal144.8g68.8g69.2g26g
Valittu annoskoko950g741kcal72.4g34.4g34.6g13g
Annoskoko puolitettuna475g371kcal36.2g17.2g17.3g6.5g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340