Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g90g316kcal47.6g27.2g0.7g5.8g
Vesi, vesijohtovesi 202g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g562g152kcal7.3g23.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1899g1217kcal115g115g26.4g14.8g
Valittu annoskoko950g609kcal57.5g57.5g13.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna475g304kcal28.8g28.8g6.6g3.7g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630