Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g200g740kcal11.8g70g46g4.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g188g506kcal33.8g3.8g39.4g0g
Hunaja 10g33kcal0.1g8.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma100g120kcal3.2g4.5g10g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1899g3143kcal119.4g211.6g201.4g22.4g
Valittu annoskoko950g1571kcal59.7g105.8g100.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna475g786kcal29.9g52.9g50.4g5.6g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56158