Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g280g2047kcal2.8g2.8g224.3g0g
Valkokaali keräkaali 4673g1298kcal55.6g189.7g9.3g98.1g
Jauheliha, sika-nauta 3739g8279kcal654.2g0g635.5g0g
Sipuli (kuorittu)514g139kcal6.7g24.7g1g8.7g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g280g268kcal3.1g51g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)5.6g22kcal0.1g5.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18984g24103kcal1445g547g1740.2g213.6g
Valittu annoskoko9492g12051kcal722.5g273.5g870.1g106.8g
Annoskoko puolitettuna4746g6026kcal361.3g136.8g435.1g53.4g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326