Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Lanttu 17g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Soijarouhe, tumma, 30g4.2g13kcal2.1g1.2g0g0.2g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1.2g2.9kcal0g0.3g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g8.3g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g97kcal6.4g11.8g2.2g3.2g
Valittu annoskoko95g49kcal3.2g5.9g1.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna48g24kcal1.6g3g0.6g0.8g
Arvot/100g100g51kcal3.4g6.2g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304