Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali10g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Palsternakka 3.9g2.5kcal0g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g3.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha 10%10g18kcal2.1g0g1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g10g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g69kcal5.4g5.6g2.2g1.6g
Valittu annoskoko95g35kcal2.7g2.8g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g17kcal1.4g1.4g0.6g0.4g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712