Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g25g87kcal6.3g14.8g0.6g2.7g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g220kcal15.8g35g1.6g9.2g
Valittu annoskoko95g110kcal7.9g17.5g0.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna48g55kcal4g8.8g0.4g2.3g
Arvot/100g100g116kcal8.3g18.4g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549