Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g2.1g7.4kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g6.2g7.6kcal0.4g1g0.2g4.3g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.6g17kcal0.7g0.2g1.5g0.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 3g10kcal0.9g0.2g0.6g0.9g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g5.2g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g3.8g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g9g5.5kcal0.9g0.4g0g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g11g7.6kcal1.2g0.3g0.2g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g11g65kcal2.4g2.2g5.6g1.2g
Kaurajauho 3.6g14kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g368kcal20.2g17.4g24.8g14.8g
Valittu annoskoko95g184kcal10.1g8.7g12.4g7.4g
Annoskoko puolitettuna48g92kcal5.1g4.4g6.2g3.7g
Arvot/100g100g194kcal10.6g9.2g13.1g7.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268098