Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]15g51kcal1.8g0g5.5g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g217kcal7.2g3.8g20g1g
Valittu annoskoko95g108kcal3.6g1.9g10g0.5g
Annoskoko puolitettuna48g54kcal1.8g1g5g0.3g
Arvot/100g100g114kcal3.8g2g10.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272