Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g23g66kcal1.1g7.4g3.5g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g14g25kcal3.5g0.1g1.3g0g
Oliivi kivetön musta rainbow9g17kcal0.1g0.5g1.6g0g
Pesto Rosso, Barilla4.7g16kcal0.2g0.6g1.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen23g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Basilika, tuore1.4g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g4.7g14kcal1.5g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g290kcal13.2g20.2g17.4g3.8g
Valittu annoskoko95g145kcal6.6g10.1g8.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna48g73kcal3.3g5.1g4.4g1g
Arvot/100g100g153kcal6.9g10.6g9.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058