Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 8.5g52kcal2g0.6g4.6g0.6g
Hasselpähkinä 6.3g41kcal0.9g0.2g3.9g1.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 7g50kcal0.1g0g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 3.5g5kcal0.4g0g0.4g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 8.5g2.5kcal0.2g0.3g0g0g
Puolukka 24g9kcal0.1g1.6g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 18g21kcal0.6g0.8g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g504kcal12g8.6g46.6g4.6g
Valittu annoskoko95g252kcal6g4.3g23.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna48g126kcal3g2.2g11.7g1.2g
Arvot/100g100g265kcal6.3g4.5g24.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514