Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g7g23kcal3.5g2.1g0g0.4g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g18g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.9kcal0.2g1.2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen21g7kcal0.7g1g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%7g16kcal2g0.2g0.8g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow16g60kcal2.3g11.6g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g332kcal18.4g36.6g12.4g2.4g
Valittu annoskoko95g166kcal9.2g18.3g6.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna48g83kcal4.6g9.2g3.1g0.6g
Arvot/100g100g174kcal9.7g19.2g6.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233291