Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 6g21kcal0.4g4.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Keräkaali, 100g47g11kcal0.6g1.6g0.1g1g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g170kcal8.6g14g8.2g2.2g
Valittu annoskoko95g85kcal4.3g7g4.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna48g43kcal2.2g3.5g2.1g0.6g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753