Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 16g11kcal0.8g1.5g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g13g10kcal2g0.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g49kcal5.8g4.2g0.8g1.4g
Valittu annoskoko95g25kcal2.9g2.1g0.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna48g12kcal1.5g1.1g0.2g0.4g
Arvot/100g100g26kcal3g2.2g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234