Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)75g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)2.8g16kcal0g0g1.7g0g
Pinaatti 14g1.9kcal0.2g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g152kcal5.8g11.8g8.6g0.6g
Valittu annoskoko95g76kcal2.9g5.9g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna48g38kcal1.5g3g2.2g0.2g
Arvot/100g100g80kcal3g6.2g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727