Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 21g7kcal0.1g1.1g0g0.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g13g80kcal3.2g0.9g7.2g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g21g13kcal2.1g0.9g0.1g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.2g0.1kcal0g0g0g1.1g
Kananmuna kuoreton 38g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g310kcal20.4g6.4g22.4g2.8g
Valittu annoskoko95g155kcal10.2g3.2g11.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna48g77kcal5.1g1.6g5.6g0.7g
Arvot/100g100g163kcal10.7g3.4g11.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350500