Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 31g100kcal8.4g0g7.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kookosöljy 100g0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g41g21kcal0.6g3.1g0.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g277kcal19.2g9.6g17.6g0.8g
Valittu annoskoko95g139kcal9.6g4.8g8.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna48g69kcal4.8g2.4g4.4g0.2g
Arvot/100g100g145kcal10.1g5g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536