Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)28g19kcal4.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen1.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.9g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g31g7.2kcal0.4g1.1g0.1g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk1.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.9g1.2kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g86kcal9.6g4g3.2g0.4g
Valittu annoskoko95g43kcal4.8g2g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna48g22kcal2.4g1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g45kcal5g2.1g1.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107