Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Sipuli (käsittelemätön)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)14g17kcal0.4g0.6g1.4g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl7.7g10kcal1g0g0.6g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g56g96kcal11.3g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g299kcal29g2g19g0.2g
Valittu annoskoko95g150kcal14.5g1g9.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna48g75kcal7.3g0.5g4.8g0.1g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1g10g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816