Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 51g64kcal10.7g0g2.3g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml3.3g4.3kcal0.2g0.7g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g24g13kcal0.7g1.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g210kcal23.6g5.8g10g0.4g
Valittu annoskoko95g105kcal11.8g2.9g5g0.2g
Annoskoko puolitettuna48g53kcal5.9g1.5g2.5g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.4g3g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414