Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g44g72kcal8.8g0g4.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g33g7.9kcal0.6g1g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)11g18kcal0.3g0.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g231kcal19.6g3.4g16g1.4g
Valittu annoskoko96g116kcal9.8g1.7g8g0.7g
Annoskoko puolitettuna48g58kcal4.9g0.9g4g0.4g
Arvot/100g100g121kcal10.3g1.8g8.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461