Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen42g11kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti14g38kcal0.5g0.8g3.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha27g45kcal5.2g0g2.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 11g25kcal1.8g0.1g2g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio1.8g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g248kcal16.8g5.6g17.8g1.6g
Valittu annoskoko96g124kcal8.4g2.8g8.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g62kcal4.2g1.4g4.5g0.4g
Arvot/100g100g130kcal8.8g2.9g9.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317