Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 40g15kcal0.4g2.7g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g6.6g3.9kcal0.1g0.9g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 11g35kcal2.9g0g2.6g0g
Riisi, keitetty, suolaa 16g23kcal0.4g5g0g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g11g27kcal2.1g0g2.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g11g13kcal0.4g0.4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g234kcal12.6g18g12.4g2.6g
Valittu annoskoko96g117kcal6.3g9g6.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna48g59kcal3.2g4.5g3.1g0.7g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059