Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 19g36kcal5.1g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)17g14kcal0.2g0.6g1.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk17g4.5kcal0.1g0.9g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.4g2.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, 50g4.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g21g73kcal2.3g15.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g274kcal16.4g37.2g6.6g1g
Valittu annoskoko96g137kcal8.2g18.6g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna48g69kcal4.1g9.3g1.7g0.3g
Arvot/100g100g144kcal8.6g19.5g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357