Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Lanttu 3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 7.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka1.9g1.5kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Seiti pakaste 19g15kcal3.3g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g74kcal8.6g3.2g2.6g1.2g
Valittu annoskoko96g37kcal4.3g1.6g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna48g19kcal2.2g0.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160