Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.5g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 19g26kcal3.5g0g1.3g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g14g24kcal1.2g1.3g1.5g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ananas, omassa liemessään 2.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Meetvursti 2.8g12kcal0.6g0g1.1g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 9g37kcal2.2g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g345kcal18.8g27.2g17.2g1.8g
Valittu annoskoko96g173kcal9.4g13.6g8.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g86kcal4.7g6.8g4.3g0.5g
Arvot/100g100g181kcal9.8g14.2g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113