Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 0.7g4.5kcal0.2g0g0.4g0.1g
Kirjolohifilee 39g65kcal6.5g0g4.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Juuriselleri 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 19g25kcal0.5g5.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g248kcal15.2g14.4g14g3g
Valittu annoskoko96g124kcal7.6g7.2g7g1.5g
Annoskoko puolitettuna48g62kcal3.8g3.6g3.5g0.8g
Arvot/100g100g130kcal7.9g7.5g7.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785