Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 34g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Creme bonjour 14% valkosipuli17g29kcal1.3g0.4g2.4g0g
Juusto, Arla Kadett 5%11g21kcal3.8g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g144kcal13.6g6.2g6.4g3g
Valittu annoskoko96g72kcal6.8g3.1g3.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna48g36kcal3.4g1.6g1.6g0.8g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.2g3.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697