Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekoni atria11g37kcal1.6g0g3.2g0g
Porkkana 12g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g294kcal24.6g7g18g1g
Valittu annoskoko96g147kcal12.3g3.5g9g0.5g
Annoskoko puolitettuna48g74kcal6.2g1.8g4.5g0.3g
Arvot/100g100g154kcal12.9g3.7g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731