Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%5.6g5.6kcal1g0g0.2g0g
Paprika punainen 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Atria kevyt Perhenakki17g27kcal1.6g1.3g1.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g209kcal7.8g21.2g9.4g2.2g
Valittu annoskoko96g105kcal3.9g10.6g4.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna48g52kcal2g5.3g2.4g0.6g
Arvot/100g100g110kcal4.1g11.1g4.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055